Kartta - Koirakamut

oma sijainti INFO KAUPUNGIT

Valitse kaupunki

  Tässä puistossa peuhaavat:

  Valitse aika, jonka aiot viettää puistossa

  Lähetä

  Valitse koirat

  Jatka

  Voit jättää toiveita ja terveisiä muille koirakamuille ja heidän ihmiskamuilleen. Pidetään keskustelu ystävällisenä – ei koiruuksia!

  Voit järjestää koirien kokoontumisajot – eli tällit – mihin tahansa koirapuistoon. Myös tähän! Koiralauman kokoiset treffit, koirakamun synttärijuhlat tai muuten vaan ennalta sovittu riehumishetki ovat kaikki loistavia syitä järkätä tällit.

  Milloin haluat järjestää tällit?

  Jatka

  Oma tili

  Kirjaudu ulos

  Omat koirasi

  Lisää koirasi kuva

  1. Valitse sopiva kuva - ei ulkonäköpaineita tosin!
  2. Pyöritä, zoomaa ja liikuttele sormella kuva sopivasti kehyksen sisään
  3. Tallenna kuva, ja sitten mentiin!

  Valitse kuva

  Lisää koirasi tiedot

  Syntymäaika:

  Sukupuoli:

  Koko:

  Onko koira leikattu:

  Tallenna tiedot

  Löydä koirallesi leikkiseuraa Näe kaikki koirapuistot kartalla Pidä lemmikkisi tiedot – erityisesti synttärit – tallessa

  Koirakamut on koirapuistojen kanta-asiakkaiden – koirien – oma sosiaalinen media. Vähän niin kuin koirien Facebook, siis Koirakamut.

  Koirakamut auttaa löytämään selkeän karttanäkymän kautta ei vain kaikki koirapuistot, vaan myös sellaiset koirapuistot, joissa juuri nyt on muitakin koiria. Löydät siis helpommin koirallesi leikkiseuraa samalla kun käytte ulkoilemassa!

  Lisää oma(t) koirasi Oma tili -sivulla, ja olet heti valmis kirjaamaan hauvasi virtuaalisesti sisään valitsemaasi koirapuistoon. Näin muutkin Koirakamut-palvelun käyttäjät voivat nähdä, mistä puistosta löytyisi juuri nyt omalle koirallesi kamu leikkeihin ja yleiseen riehumiseen.

  Tietosuoja

  Koirakamut-palveluun rekisteröityneiden käyttäjien tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille, eikä tietoja käytetä markkinointitarkoituksiin. Rekisteröityneistä käyttäjistä tallennetaan palvelun tietokantaan seuraavat tiedot: nimi ja sähköpostiosoite.

  Kaikki Koirakamut-palvelun liikenne selaimen ja palvelimien välillä on salattu https-tekniikalla.

  Palvelusta eroaminen

  Palvelun käyttäjiksi rekisteröityneet henkilöt voivat pyytää käyttäjätilinsä poistamista lähettämällä sähköpostin osoitteeseen: koirakamut ( at ) bulk.agency

  Palaute

  Pidätkö Koirakamut-palvelusta? Keksitkö jotain kehitettävää? Olisi kiva, jos voisit antaa meille palautetta tästä, sähköpostilla osoitteeseen koirakamut ( at ) bulk.agency tai Facebook-sivullamme ja me mieluusti kehitämme palvelua parempaan suuntaan!

  Created by